BRIZA_LOGO

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής κάρτας 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή το BRIZA. GR. M.I.K.E..

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και το briza.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Το κατάστημά μας δέχεται τις κάρτες όλων των τραπεζών εκτός από Diners και American Express.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€ θα εξοφλούνται ηλεκτρονικά με χρήση κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Tα ποσά άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφληθούν με μετρητά, αλλά μόνο με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεση σε τράπεζα.

 Για την ασφάλεια των συναλλαγων (πληρωμή με πιστωτική μέσω internet) ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση 48 ωρών στην αποστολή της παραγγελίας..

Με αντικαταβολή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εξόφληση των λευκών συσκευών γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή με τη χρήση πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας και όχι με αντικαταβολή.

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα, κατά παραγγελία, τόπο παράδοσης. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 500€, ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και των λοιπών επιβαρύνσεων) ποσού μεγαλυτέρου των 900€, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει προκαταβολή μέρους του συνολικού ποσού για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης είτε με καταβολή μετρητών σε κατάστημα είτε με τη χρέωση πιστωτικής κάρτας του πελάτη. Σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ποσό της οριζόμενης προκαταβολής, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση, έως ότου ο πελάτης συμμορφωθεί ως προς την εν λόγω αξίωση. Αυτό ισχύει ιδίως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σε περιπτώσεις που κάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα απαιτούνται να παραγγελθούν από προμηθευτή. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e-mail), αλλά στην περίπτωση αυτή απαιτείται επιπρόσθετη τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη. Επίσης, σε περίπτωση που για την αγορά ζητείται έκδοση τιμολογίου (πώληση σε επιτηδευματία), η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500 ευρώ (καθαρη αξία, άνευ ΦΠΑ).

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 3,50€.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας.

=============================
Τράπεζα ALPHA

ΜΠΡΙΖΑ.ΤΖΙ.ΑΡ. Μ.Ι.Κ.Ε.
Αριθμός λογαριασμού 135002002023542
IBAN: GR6501401350135002002023542
BIC: CRBAGRAA
SWIFT: ALPHA BANK
=============================

=============================
Τράπεζα EUROBANK

ΜΠΡΙΖΑ. ΤΖΙ. ΑΡ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Αριθμός λογαριασμού 0026.0353.84.0200631112
IBAN: GR2602603530000840200631112
=============================

Παρακαλούμε πολύ, σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τράπεζα, συμπεριλάβετε στο καταθετήριο τον κωδικό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο πελάτη.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας).

Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, μη συνεργαζόμενης με την εταιρεία μας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα.

Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρείας μας και σε καμία περίπτωση η ευθύνη δε βαραίνει την εταιρεία.

Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στον λογαριασμό μας.

Με βάση την ΠΟΛ 1150/2017 του Υπουργείου Οικονομικών του Ν.4484/2017 που είναι σε ισχύ από 01.08.2017, 

οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω έκδοσης Τιμολογίου στο εσωτερικό της χώρας σε πελάτες μας που είναι Εταιρείες ή Επιτηδευματίες διενεργούνται

χωρίς ΦΠΑ για τα προϊόντα Κινητά τηλέφωνα, παιχνιδομηχανές, Tablets, Φορητοί υπολογιστές, αναγράφοντας στο παραστατικό (εκτυπώσιμα σχόλια) το λεκτικό «Άρθρο 39α υπόχρεος για την καταβολή του φόρου είναι ο αγοραστής».

Θα χρειαστεί να μας στείλετε την προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσα απο το taxis net στο πεδίο στοιχεία μητρώου επιχείρησης με την ημερομηνία που αναγράφεται καί στην παραγγελία σας καθώς επίσης και τα νομικά πρόσωπα της εταιρίας εφόσον πρόκειται για εταιρία (πάλι από την καρτέλα προσωποποιημένη από το τάξις με σημερινή ημερομηνία )για να επιβεβαιώσουμε αν υπάγεστε στο νέο νόμο ή όχι. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα σας ενημερώσουμε για την κατάθεση και την αποστολή. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης από εταιρικό λογαριασμό η ατομικό αν είναι ατομική επιχείρηση .

Για την παραλαβή θα χρειαστεί να υπάρχει εξουσιοδότηση από τον νόμιμο εκπρόσωπο ή τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Σημαντική Ενημέρωση: Ο έλεγχος των εγγράφων διαρκεί από 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες και γίνεται με σειρά προτεραιότητας ασχέτως διαθεσιμότητας του προϊόντος.  

Main Menu